Lirik Lagu - Lambaran Tresno

By Endik Koeswoyo - Jumat, Februari 20, 2015

Sumilire angin nglangut ing wayah wengi,
Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi..
Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,

Kejobo sliramu enggalo bali..

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Terimakasih Sudah Bersedia Membaca, tuliskan komentar anda dan saya akan berkunjung ke blog anda...