Recents in Beach

http://www.endikkoeswoyo.com/

Lirik Lagu Gulu Phedot -- By Cak Dikin


https://www.instagram.com/endikkoeswoyo/

Gulu pedhot


Dudu watu yen sing diarani pasir,
watu kambang keli ono ning pinggir
Lagi ketemu aku wis krasa naksir
gelisikan koyo kelangan pikir

Wit kelapa kuwi jenenge gelugu
disigari,diporo dadi pitu
Saben dino aku ra biso turu
kangen ndiko ngomong ora kawetu

Aring-aring mbakar gedhang nganggo geni
sampe' gering awakku iki mikiri
Gedhang rojo sa'tundun dipangan codot
timbang wurung aluwung guluku pedhot
Godhong sawi diurap karo kelapa
ati iki asline mung kanggo ndiko

Gedhang rojo sa'tundun diperetheli
yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot
Yen ra percoyo bedahen dada iki
Timbang wurung aluwung guluku pedhot
Yen ra percoyo bedahen dada iki
Timbang wurung aluwung guluku pedhot
Yen ra percoyo bedahen dada iki


DAPATKAN PENAWARAN HOTEL-HOTEL TERBAIK INDONESIA DI SINI

Posting Komentar

0 Komentar