Lirik lagu: Kere Mungga Bale

By Endik Koeswoyo - Sabtu, Januari 17, 2015






Lirik lagu: Kere Mungga Bale


Nok Sri Mulyani
Sak iki urepmu soyo mukti
Nyandang nganggo ora ngucewani
Mergo saiki wis dadi penyanyi

Nok Sri Mulyani
Gayamu jan koyo selebriti
Mulo saiki kowe wis lali
Karo aku sing dadekke penyanyi

Eling-eling
Kowe biyen dodol sego kering
Bareng saiki dadi wong kondang
Kowe njur lali karo kahanan

Eling-eling
Kowe biyen dodol sego kucing
Bareng saiki dadi wong gede
Kowe koyo kere munggah bale

Nok Sri MUlyani
Senadyan saiki kowe wis lali
Nanging tetep tak dongak ake
Mugo mugo ra bali dadi kere

reff :

Nok Sri Mulyani
Biyen omahmu ora mbejaji
Setan wae mlebu ora wani
Ning saiki wis apik koyo loji

Nok Sri Mulyani
Kowe saiki cidro ing janji
Janjimu biyen ra bakal lali
Karo aku sing dadekke penyanyi




DAPATKAN PENAWARAN HOTEL-HOTEL TERBAIK INDONESIA DI SINI

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Terimakasih Sudah Bersedia Membaca, tuliskan komentar anda dan saya akan berkunjung ke blog anda...